Medlemsinfo

Lillestrøm kirkes

barnekor

Oppdatert info om korgruppene pr. 15/11-2016

Hei alle i begge korgruppene.


Først en liten oppklaring: Det har stått feil oppmøtetidspunkt i terminplanen på julaften.

Gudstjenesten begynner klokken 14.00, og med oppmøte i kirken klokken 13.30.


I slutten av neste uke er det både konsert i kultursenteret fredag 25/11 og vår egen "Tenn el lys"-konsert i Lillestrøm kirke søndag 27/11.

Tror vi ligger ganske bra an, men fint hvis noen kan øve litt ekstra på sangene hjemme. Vedlagt følger et teksthefte.

Jeg kommer til å legge ut øvefiler litt senere ikveld, og sender da ut link til dette i en ny epost. Hvis noen har lyst på en cd , så gi beskjed

tilbake med en gang. Da skal jeg prøve å få lagt en cd i postkassen i løpet av helga.


Her er link til øvefiler: https://drive.google.com/drive/folders/0B5xIgjRNlb2SSl9NZG4taXY3Z1k?usp=sharing


TENN ET LYS KONSERTEN 27/11- 2016 ca. kl. 17.45

Barnekoret (begge gruppene) skal synge søndag 27. november på ”Tenn et lys-konsert” i Lillestrøm kirke.

Konserten begynner ca. klokken 17.45, eller rett etter at julegata i Lillestrøm er tent og fakkeltoget har kommet frem til kirken.

Vi skal da blant annet fremføre julespillet ”De hellige tre narrer"

Håper de fleste av dere kan være med på dette. Det pleier å være en veldig fin konsert med lysprosesjon, julemusikal og barnekorsang.

Det er fri adgang til konserten, og kollekt.

Jeg har fått tilbakemelding fra ganske mange, men fint hvis dere som ennå ikek har gitt beskjed om dette

gir beskjed så raskt som mulig om dere kan være med denne dagen eller ikke.

Det blir øvelse for alle i korene  fra klokken 15.00 søndag 27. november. Det blir servert litt boller og kjeks før konserten. Noen som vil bake litt boller ?

Det blir pause fra  ca. 16.45 slik at de som vil kan få sett på tenningen av julegata. Da må de evt. hentes av foreldre eller andre voksne som tar dem med på det.

Antrekk 27/11:  Vanlig pent tøy.

Sanger 27/11: Julestjernen, Tenn et lys, En stjerne skinner i natt,  Intro, Natten, Karavane, Betlehem, I Stallen,,  Narrenes natt

 

Aller julekonsert i kultursenteret 25/11-2016 kl. 19.00 som jeg tidligere har informert om, og som svært mange har meldt tilbake om at de vil være med på. Tror dette blir moro.

http://www.lillestrom-kultursenter.no/omtale/?s=en8g3s#pid5059720

Men det har oppstått noe litt uforutsett for arrangøren her. Det ble veldig fort utsolg og før arrangøren rakk å holde av billetter som koret skulle få selge. De foreldrene som ikke allerede har billett til denne, får derfor ikke hørt på konserten kl. 19.00 dessverre.

Men siden det ble så fort utsolgt har de lagt ut en konsert til samme dag kl. 21.30. Det har meldt seg såpass mange til denne at vi stiller klokken 21.30 også.

Skjønner godt at mange synes 21.30 er alt for sent, men moro at vi greier å stilel med noen likevel.

Etter min oversikt er følgende påmeldt ( men jeg har ikke fått svar fra alle):

KL. 19:00: Emilie Kristine, Emilia, Regine, Ida, Signy Marie, Therese, Karina, Emilie May, Amélie, Camilla, Edda, Isabella, Matilde B., Emma, Tirill, Vilje, Saga, Ida H. Nergård, Ingrid, Emma Sofie, Thea, Sara, Alvilde, Charlotte, Magnus og Silje.

Kl. 21:30:  Emilie Kristine, Emilia, Regine, Karina, Isabella, Matilde B., Emma, Vilje, Ingrid, Magnus

Hvis det er flere som vil være med, er det fortsatt mulig, men da må jeg ha tilbakemelding i løpet av et par dager.


Det er fortsatt billetter til slags til forestillingen 21.30.

nv.gl/julekorlillestrom

Velg antall under billettkategori KORDEAL og bruk «jul16» som kode.

(Det er ikke noe rabatt med kordeal viser det seg, men koret får kr. 50,- pr. billett som blir solgt med kordeal)Antrekk:

1: Hvitt , og det er det ikke alltid så lett å få til, slik at hvis dere er hvite over og har sort under så gjør vi det- men helst så mange som mulig i helt hvitt antrekk

2: Pent, som til en juletrefest. Vi andre på scenen pynter oss i dresser og fine kjoler, så det er flott å se at det er litt stas på scenen, også med dere.


DAGSPLAN:

Her er dagsplan, uansett tidspunkt for konsert


Kl. 15.00:  KOR MØTER TIL LYD og SCENE PRØVER

Vi øver på sangene, og vi har 20 mikrofoner med ledning som vi skal finne ut av(pluss trådløs til solist) innganger og utganger

Kl. 16.00: MIDDAGSPAUSE - enkel med god bevertning, mat og drikke

Kl. 17.00: GJENNOMGANG med artister og band på scenen

Her tar noen bilder av alle som dere får, og vi ønsker ikke at artistene skal ut av fokus før konsert med alle som vil ha selfies eller egne bilder

Vi tar en haug med bilder som dere skal få av oss. Har dere noe helt  spesielt som vi bør vite om, så gi meg beskjed, så får vi til det meste.

Kl. 18.00:  før konsert PAUSE & KLARGJØRING ,

Kl. 19.00: KONSERT Glede og humør er flott, og at vi skal ha en god konsertopplevelse sammen, det er jeg helt sikker på!

Viktig at alle er rolige bak scenen og at dere vet akkurat hvor dere skal inn og ut :-)

ca kl. 20.45 er vi FERDIGE ,ed konsert nr. 1

Konsert nr. starter 21.30.


Sanger 25/11:  Julestjernen, Glade jul, Ledet av en stjerne, Vi tenner våre lykter, Det lyser i stille grender, Jeg er så glad hver julekveld, Nå tennes tusen julelys, Julekveldsvisa,

Himmel på jord, Å jul med din glede, Stjernelys og All over the world  (NB: Ikke alle vers. Se tekstheftet)Ta kontakt hvis det er noe dere lurer på !


Se også semesterplan m.m. på   www.barnekoret.noHilsen Børre

92651262


INFORMASJON TIL BARNEKORET

OPPDATERT 17. NOVEMBER 2016

14/2-2010. kl  18.00:  Barnekorkonsert  i Lillestrøm kultursenter("Connect)  ”Barn og unges kulturfestival”

Oppmøte i kultursenteret klokken 16.30

 

Håper at alle har satt av denne søndagen. Det kommer til å bli en kjempefin dag ! På formiddagen er det karnevalsgudstjeneste i kirken med full fart, og på ettermiddagen skal vi synge på kultursenteret. Det er som en del av Barn og unges kulturfestival i Skedsmo, og der skal vi synge på konsert sammen med flere andre barnekor. Vi skal synge vår egne sanger, og også 2 fellessanger.

Søndag 31. januar 2010 skal familien til en av de som er med i koret på Volla (Kaja Nygard Oslen) ha barnedåp i Lillestrøm kirke.

De har ønsket at barnekoret skal synge på dåpsgudstjenesten og jeg håper derfor at mange av dere har mulighet til å stille.

Dagen var satt opp på en oversikt over våren på brevet som ble sendt ut til alle i romjula. 

Gudstjenesten begynner klokken 11.00.

Oppmøte i kirken klokken 10.30.

Juletrefest 3. januar 2010:

Da inviteres det til familiegudstjeneste og juletrefest i Lillestrøm kirke kl.11.00. Det blir en kort familiegudstjeneste, gang rundt juletreet inne i kirken, underholdning, bevertning og pose til barna.

Barnekoret skal synge denne dagen så jeg håper å se mange av dere da !

Oppmøte i Lillestrøm kirke klokken 10.30.

Antrekk: vanlig pent tøy.

HØSTEN 2009

Julaften : Det er da vanligvis full kirke og en fin opplevelse. Vi skal synge på gudstjenesten som begynner klokken 16.00 er ferdig ca. kl. 17.00. Noen får også være med på et lite juletablå med enkle kostymer. Alle må møte i menighetssalen senest klokken 15.30 for å skifte til kostymer/kapper.

Antrekk: Pent tøy (det du skal bruke ellers julaften)

LUCIA TIRSDAG 15/12:

Det blir LUCIA-opptreden for Vigernesgruppen tirsdag 15/12 klokken 14.45 på Åråsen bo og servisesenter med avreise fra Vigernes skole klokken 14.15 (retur til Vigernes skole igjen ca. kl. 16.00).  De må gå rett fra siste time til maxitaxi utenfor SFO-inngangen. Jeg leverer liste til skolen/SFO over hvem som skal være med.

VIKTIG: Gi tilbakemelding om hvem skal skal være med og hvem som ikke skal være med på Lucia tirsdag 15/12 senest torsdag 10/12.

Det blir bestilt maxi-taxi  for transport frem og tilbake til skolen. Fint hvis de som har tar med egen Luciakappe. De som ikke har kan låne av koret, koret tar med en del ekstra kapper + Lucialys til alle.

LUCIA MANDAG 14/12:Det blir LUCIA-opptreden mandag 14/12 for Vollagruppen kl. 15.30 på LIBOS med avreise fra Volla skole kl. 15.00 (SFO-inngangen) og retur til Volla skole igjen ca. kl. 16.45. VIKTIG: Gi tilbakemelding om hvem skal skal være med og hvem som ikke skal være med på Lucia mandag 14/12 senest torsdag 10/12. Det blir bestilt maxi-taxi  for transport frem og tilbake til skolen. Fint hvis de som har tar med egen Luciakappe. De som ikke har kan låne av koret, koret tar med en del ekstra kapper + Lucialys til alle.

Åpning av julekrybbe 28/11 og

Tenn et lys-konsert 29/11

Lørdag 28 /11 skal barnekoret være med å åpne Lillestrøm bymisjon's julekrybbe på torvet i Lillestrøm. Det starter i Lillestrøm kirke klokken 15.00 med en liten samling. Så blir det å gå i tog bort til torvet sammen med blandt annet 2 esler hvor det blir en liten åpningssermoni og hvor vi skal synge et par sanger. Ferdig til klokken 16.00

Oppmøte i kirken klokken 14.30

Søndag 29/11 skal barnekoret ha sin tradisjonelle "Tenn et lys" - konsert rett etter åpningen av julegata i Lillestrøm. Den begynner ca. kl. 17.45 eller så fort fakkeltoget har kommet frem til kirken etter tenningen av julegata. Varighet ca. en time.

Antrekk: Korkapper, husk hvit bluse/skjorte og pene sko. "Toneklang" bruker korgensere. OPPMØTE KLOKKEN 15.00 til øvelse i kirken.

Vi slutter øvelsen ca. 16.50 og de som vil kan da gå å se på tenningen av julegata (De må da hentes av foreldre).

Vi skal bl.a. fremføre julespillet "De hellige tre narrer". Utenom oss deltar også Skjetten skolekor.

Weekend for "Toneklang" 13.-15/11 - 2009

Her finner du informasjonsskriv: BREV

Teatertur 21/12-2009:  Mandag 21. desember inviterer vi alle i barnekoret med familie til å være med til Nationalteateret i Oslo for å se "Pinocchio". Vi pleier å ha en slik teatertur før jul hvert år og vi håper mange har lyst å være med på dette. Egen informasjon med påmeldingslapp er sendt ut til alle, men du kan også finne den på denne linken: TEATERTUR

Semesterstart høsten 2009:

Koret starter opp igjen etter sommerferien med øvelser:

Onsdag 26/8 kl. 15.30 - 16.45 : Toneklang

Torsdag 27/8 kl. 14.00 - 14.45:  Vigernesgruppa i Samlingssalen på Vigernes skole

Torsdag 27/8 kl. 15.30 - 16.15:  Vollagruppa på musikkrommet på Volla skole

VÅREN 2009

Aktuelle datoer våren 2009:

Søndag 4. januar kl. 11.00: Juletrefest/familiegudstjeneste

Onsdag 4. februar kl. 18.00: Barnekorkonsert i Lillestrøm kultursenter

Onsdag 4. mars kl. 16.30: Teatertur til Oslo. "Peter Pan"

Søndag 15. mars kl. 17.00: Synge på familiesamling i Lillestrøm Normisjon

Søndag 22. mars kl. 11.00: Familiegudstjeneste med karneval

Søndag 19. april kl. 11.00: Familiegudstjeneste med påskespill

Første øvelse etter nyttår blir onsdag 7/1 for onsdagsgruppen og

torsdag 8/1 for Vollagruppen og Vigernesgruppen.

Teatertur i mars 2009:Onsdag 4. mars inviterer vi alle i barnekoret med familie til å være med til Det norske teateret i Oslo for å se "Peter Pan". Vi pleier å ha en slik teatertur før jul hvert år, men denne gangen er den utsatt til etter vinterferien. Håper mange har lyst å være med på dette. Egen informasjon med påmeldingslapp er sendt ut rett før ul, men du kan også finne den på denne linken: TEATERTUR

Husk påmeldingsfristen 8. januar !

Juletrefest 4. januar 2009:Da inviteres det til familiegudstjeneste og juletrefest i Lillestrøm Kirke kl.11.00. Det blir en kort familiegudstjeneste, gang rundt juletreet inne i kirken, konkurranse, bevertning og godtepose til barna.

Barnekoret skal synge denne dagen så jeg håper å se mange av dere da !

Oppmøte i Lillestrøm kirke klokken 10.30.Antrekk: vanlig pent tøy.

Søndag 11. april

Første søndag etter påske søndag 11. april er det ”familiegudstjeneste” i Lillestrøm kirke. Barnekoret skal da fremføre et påskespill, og alle korgruppene skal være med denne dagen. Gudstjenesten begynner kl. 11.00 og varer ca. en time. Etterpå er det kirkesaft/kaffe i menighetssalen.

Øvelse klokken 10.00.

Husk å møte presis , vi trenger

å få øvd gjennom hele påskespillet.

 

Antrekk: Vanlig pent tøy

 

Gi beskjed hvis du ikke kommer

Vollagruppen møter i kirken kl. 17.45

Onsdagsgruppa møter til ordinær øvelse. Dere får en middagsrett i slutten av øvelsen og så fortsetter vi i kirken.

Arrangementet avsluttes med enkel kveldsmat og er ferdig ca. kl. 18.30

Korweekend 

Onsdagsgruppen skal ha korweekend 14.-16. november på Blåhaug i Ski kommune.

Weekendbrosjyre kan du laste ned ved å klikke linken:  WEEKEND

NB: Utvidet påmeldingsfrist til 30/10

HØSTEN 2008:

Julaften : Det er da vanligvis full kirke og en fin opplevelse. Gudstjenesten begynner klokken 16.00 er ferdig ca. kl. 17.00. Alle må møte i menighetssalen senest klokken 15.30 for å skifte til korkapper. Vi skal bruke de blå korkappene. Husk pene sko og bruk det pentøyet dere skal bruke julaften ellers. (Har fått svar fra alle hvem som blir med og ikke)

SØNDAG 7/12 skal vi synge på konsert i Lillestrøm kirke kl. 18.00. Det er Lørenskog mannskor som arrangerer konserten og vi skal synge en avdeling på ca. 15 minutter + synge "En stjerne skinner" sammen med mannskoret. Trenger oversikt så fort som mulig om hvem som blir med på søndag. Har fått beskjed fra en del, men mangler ennå tilbakemelding fra noen.

Øvelse i kirken kl. 16.30.

Antrekk: Korkapper. Husk pene sko og hvit bluse/skjorte. Dere får litt saft og kjeks etter øvelsen og før konserten begynner.

LUCIA FREDAG 12/12 Det blir LUCIA-opptreden:

Fredag 12/12 for Vollagruppen kl. 11.00 på LIBOS med avreise fra Volla skole kl. 10.30 (retur til Volla skole igjen ca. kl. 12.30), og for

Vigernesgruppen fredag 12/12 klokken 13.00 på Åråsen bo og servisesenter med avreise fra Vigernes skole klokken 12.30 (retur til Vigernes skole igjen ca. kl. 14.30).

Dette betyr at noen av barna må ha litt fri fra skolen. Hvis noen av dere ikke ønsker dette eller at noen av andre grunner ikke skal være med på Lucia denne dagen, må dere gi beskjed til meg innen onsdag 10/12 !

Det blir bestilt maxi-taxi  for transport frem og tilbake til skolen.

Åpning av julekrybba 29/11 er dessverre avlyst.   Vi fikk beskjed fra Lillestrøm bymisjon bare for noen dager siden om at arrangementet dessverre måtte avlyses. Det hadde vært en dobbeltbooking på torvet noe som senteret sterkt beklager. De blir derfor ikke noen julekrybbe på torvet i år i regi av Bymisjonen. Men de satser på å få til et samarbeid neste år.

Denne helga blir det derfor "bare" konserten på søndag 30/11 rett etter tenningen av julegata.. Oppmøte til øvelse kl. 15.00 denne dagen. Utenom Lillestrøm kirkes barnekor blir også Skjetten skolekor og Lillestrøm skolekor med denne dagen.

Musikalsk lekesund 5. november

Vi skal være med å synge på musikalsk lekestund i Lillestrøm kirke kl. 17.30. Hyggelig om noen foreldre og søsken kommer og hører på. Mer informasjon om selve arrangementet kan du finne på dette nettstedet; 

http://www.romerike.no/-/event/show/43367/5/11/2008?in=4242

VÅREN 2010

Søndag 14. februar

14/2-2010 kl. 11.00: Familiegudstjeneste i kirken med karneval. Korene skal synge.  Alle  kan kle seg ut med hva dere har lyst til.

Oppmøte i kirken klokken 10.30.

Det blir også utdeling av bok til 6-åringer denne dagen.

Gudstjenesten er ferdig senest kl. 12.00, men etterpå blir det kirkekaffe/saft med fastelavensboller i menighetssalen

Med hilsen fra  Børre  -  tlf. 92651262

Bilder av barnekoret

Jeg har tatt en del bilder av korgruppene. Regner med at en noen foreldre er interessert i bilde med sitt barn.

IHvis du er interessert i å få tilgang til å se på korbildene må du sende en mail til

mail@barnekoret.no

Du vil da få en mail tilbake i løpet av noen dager som gir deg tilgang til bildene, og du kan bestille eller laste ned. Det vil si at bildene ikke er offentlig tilgjengelig, bare de som gis tilgang kan se dem.

Mailadresser

Jeg har mailadresser til noen av dere. Det hadde vært fint å kunne sende ut mer informasjon som mail, så send gjerne din adresse til mail@barnekoret.no hvis du har en mail som sjekkes jevnlig.

Søndag 21. mars

Det er Familiegudstjeneste i LILLESTRØM KIRKE SØNDAG 21.mars kl 11.00. Alle 3-åringene i Lillestrøm er spesielt invitert til denne gudstjenesten. Like før jul  fikk de som gave CDen ”Lekende barn i Guds verden” som barnekoret var med å spille inn for ca 3 år siden.

Denne gudstjenesten er spesielt tilrettelagt for små barn, så det egner seg godt å ha med yngre søsken også.

 

Hva skal skje der?

- Sammen med Lillestrøm kirkes barnekor og Lillestrøm kirkes familiekor vil vi synge sanger fra plata og andre enkle barnesanger.

- Siden påsken nærmer seg vil påskebudskapet bli formidlet på en trygg og enkel måte.

- Gudstjenesten vil også gi rom for bevegelse og opplevelse ved en enkel vandring mellom noen stasjoner i kirkerommet. 

-  Etter gudstjenesten blir det en enkel ”kirkemiddag” med pølser og saft i menighetssalen.

 

 

Barnekoret skal være med å synge på denne gudstjenesten.

OPPMØTE I KIRKEN KLOKKEN 10.30.

Antrekk: Vanlig, litt pent tøy.

Semesterstart

Barnekoret starter nå opp igjen etter sommerferien. Håper dere alle har hatt en fin sommer og håper at vi ser mange av dere i koret også i høst !

Vi tar også gjerne inn nye medlemmer.

Vigernesgruppa skifter øvedag til torsdager. Det blir øvelse hver torsdag kl. 14.00-14.45 på musikkrommet på Vigernes. Oppstart torsdag 28/8.

Vollagruppa øver som før torsdager kl. 15.30 - 16.15 på musikkrommet på Volla. Oppstart torsdag 28/8.

Onsdagsgruppa som øver i kirka starter opp 27/8 og øver som før onsdager kl. 15.30 - 16.45 i menighetssalen. Fra i høst blir det her gitt stemmeopplæring i grupper av sangpedagog.